Openingstijden:

De praktijk is op maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur in Tienhoven

De consulten zijn op afspraak.

 

Telefonisch Spreekuur:

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is er voor korte vragen en het maken van afspraken telefonisch spreekuur van 13.00 uur tot 13.30 uur op nr 06- 311 728 91

Wijzigingen zijn te beluisteren op het antwoordapparaat.

 

Waarneming gedurende afwezigheid:

De waarneming kan beluisterd worden via het antwoordapparaat. U wordt doorverwezen naar een erkende Homeopaat of naar een mobiel nummer.

 

Afrekenen geschiedt uitsluitend contant.

 

Afhankelijk van uw eigen aanvullende ziektekostenverzekering worden consulten geheel of gedeeltelijk vergoed. Het gaat niet af van u eigenrisico, die geldt alleen voor u basisverzekering

 

Afspraken die niet, minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.

 

Algemeen:

De patiëntenadministratie is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

 

De Klassiek Homeopaat is geregistreerd bij de NOKH (Nederlandse Organisatie voor Klassiek Homeopaten) nr 1309/1081

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het consult:

Het consult is een uitgebreid gesprek waar de huidige klachten ter sprake komen, maar ook bijvoorbeeld voedingsvoorkeuren, behoefte aan kou of warmte, algemene gevoeligheden, slaapgewoontes en opvallende karaktereigenschappen.

 

Ook is het belangrijk te weten of bepaalde erfelijke ziektes veel in uw familie voorkomen. Deze informatie is nodig om een zo compleet mogelijk beeld van u te krijgen. Een volledig beeld helpt bij de keuze van het middel en bij de prognose van de behandelduur.

Het eerste consult neemt een uur tot anderhalf uur in beslag, vervolgconsulten zijn meestal korter.

Na het consult worden de gegevens uitgewerkt. U krijgt dan binnen enkele dagen een homeopathisch middel toegestuurd. Afhankelijk van de klachten en het gegeven middel wordt in het begin vaak telefonisch contact gehouden. Gemiddeld komt men na 4 tot 6 weken terug voor een vervolgconsult.

Stellon CMS 5.0 beta 
Powered by Stellon